DISPOZITIV CHIRURGICAL - RADIOCAUTER OMNIA RF 4- 300

DISPOZITIV CHIRURGICAL -  RADIOCAUTER  OMNIA  RF 4- 300
Ca reprezentanti ai inventatorului si a inventiei  RADIOCAUTER  OMNIA  RF 4- 300 suntem in cautarea de investitori si companii interesate in marketingul, licentierea, cumpararea drepturilor de brevet sau procente din inventie.
          

 RADIOCAUTER  OMNIA  RF 4- 300

Avantajele inventiei :

Utilizarea unitatii chirurgicale de radiofrecventa este adresata personalului medical specializat. Unitatea este destinata pentru utilizarea temporara in salile de operatie. Se utilizeaza modul monopolar pentru taiere, taiere coagulare, coagulare profunda sau coagulare superficiala, de asemenea modul  pentru coagulare bipolara.
Este o unitate chirurgicala  care  emite curent pentru taiere, taiere coagulare  monopolara si coagulare bipolara. La activarea circuitului de iesire curentul prin circuit poate fi emis in mod continuu sau sub forma de pulsuri de durata prestabilita. Este posibila utilizarea unui singur electrod neutru de referinta sau a mai multor electrozi de cauciuc.
Comanda modulelor dispozitivului se face cu ajutorul butoanelor de pe panoul frontal si a display-ului. Intrarea alimantarii electrice se face pe panoul din spatele aparatului. Modulele interne ale dispozitivului dispun de sisteme automate de monitorizare a parametrilor interni si de detectare a eventualelor erori sau avarii.
Intensitatea semnalului sonor se poate schimba in functie de ficare utilizator sau in functie de mediul ambiant. Iesirea se poate activa cu butoanele de pe  bisturiu. De asemenea pentru utilizarea in regim bipolar, aparatul poate functiona fara electrod neutru.

Medaliat cu Argint la Salonul International de Inventii - Moscova sept. 2010

Worldwide Independent Inventors Association - Office Romania


INVENTOR : Emil Godeanu
Pentru mai multe informatii despre patent scrieti-ne un mail la contact@inventatori.ro.