BOMBOANA CU MIERE SI AMESTEC - Medalia de Bronz - Salonul International de Inventii INVENTIKA 2010

BOMBOANA CU MIERE SI AMESTEC - Medalia de Bronz - Salonul International de Inventii INVENTIKA 2010Ca reprezentanti ai inventatorului si a inventiei BOMBOANA CU MIERE SI  AMESTEC suntem in cautarea de investitori si companii interesate in marketingul, licentierea, cumpararea drepturilor de brevet sau procente din inventie.

Inventia se refera la o bomboana care are in compozitie miere, amestec si un invelis pe baza de zaharuri.Principalele indicatii active ale amestecului se refera la o vasta si aproape incomensurabila potentialitate.
Prin efectele sale curative amestecul ataca peste 50 de efecte principale,avand un aport important in nutritie, metabolism, o incredibila bogatie in nutrienti si substante active :aminoacizi, carbohidrati,  etc.
Principalele indicatii generale ale amestecului : boli de nutritie si metabolism,ale aparatului digestiv,duodenului,ficatului,afectiuni ale intestinului subtire si gros,afectiuni genitale si sexuale,cardiovasculare,boli canceroase si ale sistemului imunitar,ale sistemului nervos central si periferic,afectiuni endocrine,boli de iradiere,etc
  Amestecul este afrodisiac,anabolizant,antiinflamator antioxidant,antibacterian, antidepresiv,antiparazitar,antipyretic,biostimulant,dietetic.etc
Amestecul este recomandat in diverse stari cu imunitate scazuta,stres,oboseala,raceli,hepatite,infectii(renale,urinare,ale gatului),profilactive in perioade de crestere a virusului de epidemia gripale, herpes,etc-

Bomboana miere si amestec se consuma profilactic si inaintea oricarui moment care solicita intens trupul, energia si creativitatea.

Avantajele inventiei :


   - are o compozitie si un dozaj bine determinat
   - amestecul nu mai are contact direct cu aerul si se pastreaza in stare naturala  
   - este usor de transportat si consumat
   - nu mai este nevoie de refrigerarea amestecului in vederea pastrarii lui proaspat
   - posibilitatea dozarii individuale cu usurinta

STATUT : patent pending

Urmatoarele desene sunt destinate afisarii caracteristicilor inventiei si nu limiteaza in nici un fel inventia in sine. Este de inteles ca pot exista modificari fara a afecta sfera de aplicare a inventiei.
INVENTOR : Iordan Stavar
Pentru mai multe informatii despre patent scrieti-ne un mail la contact@inventatori.ro.