ANTI - DIABETES STIMULATOR - Medalia de Aur - Salonul International al Cercetarii, Inovarii si Inventicii PRO INVENT, Cluj - Napoca, Romania - 2012, Aur - Excelenta in Tehnologie - WIIA - 2013

ANTI - DIABETES STIMULATOR - Medalia de Aur - Salonul International al Cercetarii, Inovarii si Inventicii PRO INVENT, Cluj - Napoca, Romania - 2012, Aur - Excelenta in Tehnologie - WIIA - 2013
Ca reprezentanti ai inventatorului si a inventiei ANTI – DIABET STIMULATOR suntem in cautarea de investitori si companii interesate in marketingul, licentierea, cumpararea drepturilor de brevet.

STIMULATOR  ANTI – DIABET (ADS)

 
                                  Patent PCT/RO2012/000013

PREZENTARE:

Stimulatorul antidiabetic este un dispozitiv electronic care functioneaza pe principiul acupuncturi.Practic aparatul este un minigenerator de semnale electromagnetice de valoare joasa si amplitudine mica denumite semnale subliminale antidiabetice.

Semnalele artificiale, cu valori precise, sunt transmise in punctele de acupunctura prin intermediul conductorilor si electrozilor de contact direct cu pielea.Astfel, stimuli electrici foarte slabi aflati sub un anumit prag, de ordinul milivoltilor, ajung sa se transmita dealungul axelor energetice ale corpului prin intermediul punctelor de acupunctura de pe Meridianele Energetice de unde ajung in apropierea membranelor celulare ale pancreasului stimuland producerea de insulina pentru metabolizarea glucozei din sange. 

PRINCIPIUL DE FUNCTIONARE:

In repaos membrana celulara a pancreasului este foarte putin permeabila pentru ionii de Na-, mentinuti an concentratie mare an exterior si permeabila   pentru   ionii  de K+, care ies pasivi din celula. Aparitia stimulului determina o depolarizare locala a membranei, ceeace duce la deschiderea canalelor de sodiu (comandate electric) si, in consecinta, la patrunderea ionilor de Na- in celul in sensul gradientului electro-chimic. Ca urmare a influxului de sarcini pozitive membrana se depolarizeaza mai mult. Fluxul ionilor K+ si transportul activ introduc o reactie negativa, avand  tendinta de a restabili echilibrul. Datorita acestei diferente de curenti, atata vreme cat este cuplat STIMULATORUL ANTI – DIABET la corpul uman, se va naste continuu un curent electric care va face legatura prin intermediul elementelor conductoare intre STIMULATORUL ANTI – DIABET si corpul uman. 

Curentii biopunctorului au valori depolarizante care se transmit din punctele de acupunctura in corpul  uman, fortandu-l pe perioada cat dureaza cuplajul sa beneficieze de aceste valori. Repetarea zilnica a  acestui fenomen face ca dupa un anumit numar de cicluri zi-noapte, pancreasul  bolnav sa-si modifice functionarea si sa se realizeze un asa numit "echilibru energetic" cu producere suficienta de insulina pentru metabolizarea glucozei din sange. 

CONCLUZII MEDICALE:

In urma testelor efectuate pe pacienti cu diabet tip 1 si 2, specialistii medicali au declarat ca in urma tratamentului cu ADS s-au obtinut “cele mai eficiente rezultate in ameliorarea simptomelor pacientilor din ultimii 5 ani”. 

AVANTAJE:

Metoda de stimulare cu ADS-ul este un adjuvant in tratamentul clasic al diabetului, acesta ajutand pancreasul sa produca mai multa insulina fara un alt gen de tratament suplimentar.

Tratamentul cu ADS efectuat in mod corect, face ca pancreasul sa elibereze mai multa insulina, imbunatateste glicemia si hemoglobina glicozilata, ajutand pacientul sa micsoreze dozele de medicamente pe perioada tratamentului si face ca diabetul sa nu mai evolueze spre forme  avansate de boala.


Echipa care a lucrat la acest proiect:

 1.   STAVAR  IORDAN  Inventator independent

Manager de Proiect si Presedinte
ASOCIATIA INVENTATORILOR INDEPENDENTI - ( ROMANIA )

2010 – 11 Medalii la Salonul International de Inventii, Cercetare Stiintifica si Tehnologii Noi, organizat de ANCS si TIB INVENTIKA ;

2010 – Medalia  de Bronz la Salonul International de Inovatii si Investitii de la Moscova;

2012 – Medalia de Aur si Diploma de Excelenta la Salonul International al Cercetarii, Inovarii si Inventicii PRO INVENT, Cluj - Napoca, Romania, 27 - 30 martie 2012 – Grup de inventii : Inventia Stimulator Anti – Diabetic.

2013 - Medalia si Diploma - Inventia Stimulator Anti – Diabetic - Salonul International de Inventii si Inovatiii - FINEX 2013, 04 - 07 februarie, Teheran, Iran, Fundatia Nationala a Inventatorilor de Elita - Iran si IFIA.  2. Dr.Ing.HC. IOAN MICU
- Inventator independent

Parintele BIOPUNCTURII - (acupunctura fara ace)

1991 – Doctor in Medicina Alternativa – Malaga, Spania

1994 – Medalii de Aur la Iasi si Bruxelles pentru inventia Metoda de biostimulare.

1995 – Doctor Honoris Caussa pentru Medicina Alternativa al The Open International University -  Munchen, Germany

1996 – Medalie de Aur la Bruxelles pentru Motorul electric asincron (care se refera la principiul de functionare al OZN).

1996 – Medalie de Aur la Iasi pentru Metoda de echilibrare electrostatica a organismului uman.

1996 – Medalie de Aur la Iasi pentru Generatorul de campuri electromagnetice antistres montate pe avioane.

1996 – Medalie de argint la Bruxelles pentru Generatorul de câmpuri electromagnetice antistres montat pe automobile.

1996 – Medalie de Argint la Bruxelles pentru Biostimulatorul Electrostatic Individual.

1996 – Medalie de Argint la Bruxelles pentru Radarul uman 

CARTI EDITATE:

THE HUMAN GENOME IN ALTERNATIVE GENETICS AND THE HUMAN BEING IN BIOPUNCTURE-The method of balancing the human body electrostatic  (The World Congress of the 3 Milenium for Alternative Medicine - Baile Felix - March 2001) Dr.ing.HC Ioan Micu, Prof.Univ.Dr.Vasile Marcu,Biolog Ana Maria Micu, Kinetoterapeut Mirela Dan

      II.            BIOPUNCTURA - Dr.ing.Ioan Micu

    III.            EVOLUTIONISMUL BIBLIC SI BIOPUNCTURA - Dr.ing.Ioan Micu, Dr.biolog Ana Maria Micu

VIOREL & CATALIN GRIGORENCO - investitori PROIECT


Sursa:www.inventatori.ro
Data: 12 martie 2013

  
  

INVENTOR : Iordan Stavar
Pentru mai multe informatii despre patent scrieti-ne un mail la contact@inventatori.ro.