DISPOZITIV DE AERARE A TIGARILOR

DISPOZITIV DE AERARE A TIGARILOR Ca reprezentanti ai inventatorului si a inventiei DISPOZITIV DE AERARE A TIGARILOR suntem in cautarea de investitori si companii interesate in marketingul, licentierea, cumpararea drepturilor de brevet sau procente din inventie.

 
Inventia  se foloseste de catre fumatori in vederea reducerii cantitatii de fum si a substantelor toxice inhalate.
Se cunoaste ca exista un abtipild care se lipeste de epiderma degajand o substanta care incearca sa induca fumatorului renuntarea la fumat.
Acesta prezinta dezavantajul ca fumatorul pe langa dependenta  de nicotina continuta in fumul de tigare este dependent si de gestul reflex format in decursul anilor de a duce automat o tigare la gura.
Se cunoaste ca fumul de tigare contine peste 4000 de substante nocive organismului,substante care sunt responsabile pentru 40.300 de decese premature annual in Marea Britanie si 1,2 milioane numai in Europa.
Potrivit statisticilor,aproape un sfert din populatia U.S.A este fumatoare,ceea ce inseamna ca aproximativ 60 de milioane de persoane risca sa moara de cancer pulmonary,infarct,etc.

Avantajele inventiei :

•    reducerea cantitatii de fum si a substantelor toxice inhalate.

•    manufacturare simpla cu materiale ieftine si reciclabile

Urmatoarele desene sunt destinate afisarii caracteristicilor inventiei si nu limiteaza in nici un fel inventia in sine. Este de inteles ca pot exista modificari fara a afecta sfera de aplicare a inventiei.

Desene :


STATUT: patent pending
INVENTOR : Iordan Stavar
Pentru mai multe informatii despre patent scrieti-ne un mail la contact@inventatori.ro.